Bus ombouwen naar camper

Wilt u graag een bus ombouwen naar camper? Jaway Campers is uw specialist in het ombouwen van campers op maat! Wij staan graag voor u klaar om uw wensen werkelijkheid te laten worden, zodat u straks een heerlijke reis kan maken. We kijken hierbij niet alleen naar de onderdelen die u graag in de bus wilt hebben, maar we letten ook op het kampeergedrag. Hoe ziet uw ideale camper eruit?

Uw kampeergedrag telt

De eerste stap naar het realiseren van een camper op maat, is het bepalen van uw kampeergedrag. Wanneer wij namelijk uw bus ombouwen naar camper is het van belang om te weten wat voor kampeerder u eigenlijk bent. Hiermee bedoelen we of u een statische of trekkende kampeerder bent. Als trekkende kampeerder zijn de gemakken in de camper namelijk net iets anders dan als statische kampeerder. Bij het ombouwen van uw bus naar camper nemen we dit graag mee in de realisatie, zodat u later niet voor problemen komt te staan.

Maak uw eigen moodboard

De tweede stap is om te kijken welke wensen u eigenlijk heeft en uw ideale camper eruit ziet. Wanneer we een bus ombouwen naar camper kijken we naar het moodboard dat u heeft gemaakt. Hierop kunt u alle elementen zetten die u mooi vindt. Dit kunnen zowel functionele meubels zijn als de sfeer die u graag in de bus wilt hebben. Om u op weg te helpen wat er mogelijk is bij het ombouwen van een bus tot camper, komen we graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

Ontwerp en realisatie

Wanneer duidelijk is wat uw wensen zijn bij het ombouwen van bus naar camper, gaan wij aan de slag met het ontwerp. In dit ontwerp krijgt u een beter beeld van hoe uw toekomstige camper eruit komt te zien. U ziet van welke gemakken het is voorzien en of dit ook de camper is die u voor ogen had. Het ontwerp voor het ombouwen van uw bus naar camper leggen we aan uw voor en na akkoord steken wij onze handen uit de mouwen om deze camper te realiseren!

Bus ombouwen naar camper Jaway Campers

Laat uw bus door Jaway Camper ombouwen naar camper!

Wij van Jaway Campers hebben al diverse maatwerk projecten mogen uitvoeren voor het ombouwen van bus naar camper. Met passie en vakmanschap werken wij aan de realisatie van uw ideale camper. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? U kunt ons bereiken door te bellen naar 0610872401 of te mailen naar info@jawaycampers.nl. Laat uw bus ombouwen tot camper door Jaway Campers!

Bus ombouwen naar camper