Een buscamper voor 2 personen

Een buscamper voor 2 personen, die mag bij een kampeervakantie natuurlijk niet ontbreken. Een camper die van alle gemakken is voorzien en die volledig in jullie stijl is ontworpen. Bij Jaway Campers maken we jullie twee persoons camper dan ook volledig op maat. We komen graag met jullie in contact om jullie wensen te bespreken en de camper van jullie dromen waar te maken. Wij staan al met de handen uit de mouwen om jullie te helpen!

Een camper naar jullie hart

De buscamper voor 2 personen is al het ware jullie tweede huisje. Tijdens de reis naar de mooiste plekken, zal dit jullie onderkomen worden. Daarom snappen wij als geen ander dat de buscamper voor 2 personen een thuisgevoel moet creëren. De meubels moeten comfort bieden en het binnentreden van de camper moet al een warm gevoel zijn. Bij Jaway Campers vragen we jullie dan ook om een moodboard te maken, zodat wij precies weten wat jullie stijl is voor de camper. Hebben jullie het moodboard klaar? Dan maken wij een ontwerp voor de buscamper voor 2 personen!

Opties voor jullie camper

Jullie zullen jullie verbazen over de mogelijkheden voor de buscamper voor 2 personen. Zo kunnen we jullie twee persoons camper onder andere voorzien van een lengte bed, douche, kookmogelijkheid, toilet, opbergruimte of zelfs een bench voor jullie honden. Door creatief te kijken naar jullie buscamper voor twee personen maken we samen met jullie een plan. Willen jullie vast een kijkje nemen in de projecten die wij hebben gerealiseerd? Bekijk hier de projecten!

Buscamper 2 personen Jaway

Jaway Campers realiseert jullie buscamper voor 2 personen!

Willen jullie ook een buscamper voor 2 personen die naar jullie wensen is ontworpen? Jaway Campers komt graag met jullie in contact om jullie wensen te bespreken! Ook voor vragen of adviezen staan we graag voor jullie klaar. Neem contact op door te bellen naar 0610872401 of te mailen naar info@jawaycampers.nl.

Twee persoons camper