Buscamper laten bouwen

Wilt u een buscmaper op maat laten bouwen? Dan bent u bij Jaway Campers aan het juiste adres. Wij maken voor u een camper volledig op maat en ingericht naar uw kampeergedrag. Geniet even heerlijk van een eigen plekje dat u over de hele wereld mee kan nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden wanneer u een buscamper wil laten bouwen!

Een mini huisje naar eigen smaak

Wie wil dit nou niet, een mini huisje dat u overal mee kan nemen om in te wonen! Een buscamper die u helemaal in eigen smaak heeft laten bouwen. Voor velen is dit de droom die wij graag werkelijkheid laten worden. Bepaal zelf uw stijl die u in de buscamper wilt laten bouwen. Samen sparren we graag over de inrichting van uw buscamper en vooral wat voor u handig is als kampeerder.

De mogelijkheden voor uw buscamper

Er zijn diverse mogelijkheden om uw bestelbus te laten ombouwen naar maatwerk camper. U zal vast zelf een aantal eisen hebben waaraan de bus zou moeten voldoen. Zo moet u in de basis eten kunnen bereiden en kunnen slapen. Daarnaast kunnen wij in de buscamper onder andere een buitendouche, een extra slaapplek, een lengtebed of een zitje waaraan u kunt eten realiseren. Ook de toilet is een belangrijk onderdeel wanneer u een buscamper wilt laten bouwen. We komen daarom graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken, zodat het ombouwen van bestelbus naar camper op de juiste manier gedaan wordt!

Het kampeergedrag toegepast op uw bestelbus

Het kampeergedrag is een belangrijk onderdeel wanneer u een bestelbus wilt laten ombouwen naar camper. Wij maken hier onderscheid tussen twee soorten kampeerders, namelijk een statische en trekkende kampeerder. Wanneer u namelijk voor langere periode op één plek blijft staan kunnen de mogelijkheden om een buscamper te laten bouwen net weer anders dan wanneer u graag op doorreis gaat. Samen met u kijken we graag naar uw wensen!

Buscamper laten bouwen

Een buscamper laten bouwen door Jaway Campers

Heeft u al een camper voor ogen? Uw wensen worden werkelijkheid bij het laten bouwen van een buscamper! Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem contact op door te bellen naar 0610872401 of te mailen naar info@jawaycampers.nl. Uw buscamper kunt u bij Jaway Campers volledig op maat laten bouwen!

Buscamper laten bouwen Jaway Campers