Camper met lengte bed

Natuurliefhebbers en avonturiers opgelet! Bent u op zoek naar een comfortabele manier van reizen? Dan is onze camper met lengte bed ideaal voor u! Of u nu de wildernis verkent, de charme van afgelegen dorpen ontdekt of gewoonweg op zoek bent naar ultiem comfort tijdens uw reizen, de camper met lengte bed is altijd de beste keuze. Ruimte, rust en volledig ontworpen naar uw eigen smaak. Dat klinkt toch geweldig? Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat is een camper met lengte bed?

Een camper met een lengte bed is een type camper waarin het belangrijkste slaapgedeelte is voorzien van een bed dat in de lengterichting van de camper is geplaatst. Dit betekent dat het bed zich uitstrekt van de ene zijde van de camper naar de andere, meestal tegen de achterwand van de camper. Het voordeel van een lengte bed in een camper is dat het vaak meer slaapruimte en comfort biedt, vooral voor mensen die wat langer zijn. Het kan ook handig zijn voor stellen, omdat ze naast elkaar kunnen slapen zonder elkaar te storen. Camperfabrikanten bieden verschillende indelingen en groottes van lengte bedden, zodat u kunt kiezen wat het beste bij uw behoeften past.

Onze campers 

Jaway Campers heeft al diverse prachtige projecten succesvol afgerond. Het realiseren van een camper is telkens een unieke ervaring vanwege de uiteenlopende wensen en busmodellen waarmee we te maken krijgen. Onze passie ligt in het inrichten van uw bus, daarom raden we u aan om zelf een bus te selecteren die u graag wilt laten ombouwen. Uiteraard staan we klaar om u te voorzien van deskundig advies over welk type bus het meest geschikt is voor uw camper met lengte bed. Wilt u weten wat wij zowel hebben gebouwd? Neem dan een kijkje bij onze gerealiseerde projecten. 

Buscamper laten bouwen
Bus ombouwen naar camper

Redenen voor een camper met lengte bed

Mensen kiezen vaak voor een camper met een lengte bed om verschillende redenen:

Comfortabel slapen

Een camper met lengte bed biedt meestal meer slaapruimte dan andere indelingen in campers. Hierdoor kunnen mensen comfortabeler slapen, vooral als ze wat langer zijn, zonder zich zorgen te hoeven maken over krappe slaapruimte.

Gemakkelijke toegang

Lengte bedden zijn vaak gemakkelijker toegankelijk dan bedden die in de breedte zijn geplaatst. Dit maakt het in- en uitstappen van het bed eenvoudiger, vooral voor oudere mensen of mensen met mobiliteitsproblemen.

Gebruik van ruimte

Een camper met lengte bed maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte in de camper. Hierdoor blijft er vaak meer vloerruimte over voor andere voorzieningen, zoals een keuken, een eethoek en soms zelfs een badkamer

Camper op maat

Wij bouwen al onze campers met lengte bed volledig op maat. Samen met u gaan we kijken welke wensen u heeft voor een camper. Waar wilt u naartoe en waar gaat u de camper voor gebruiken? Wij denken graag met u mee om uw droomcamper te ontwerpen.

Laat nu een camper met lengte bed bouwen!

Wilt u graag een camper met lengte bed hebben? Laat het ons dan snel weten! Wij bouwen graag uw camper met lengte bed volledig naar uw wens. Heeft u speciale wensen? Wij bouwen de camper helemaal op maat. Hierdoor krijgt u echt een camper die aan uw wensen voldoet. Heeft u vragen over bouwen van een camper? Neem dan gerust contact met ons op door de mailen naar info@jawaycampers.nl of te bellen naar 0610872401. Graag tot horens!