Luxe buscamper

Bent u op zoek naar een luxe buscamper? Bij Jaway Campers maken we van iedere bus een fraaie camper. Een Jaway camper is namelijk een luxe en volledig uitgeruste camper, waarmee u de wereld over kan reizen. Wij kijken samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden van de luxe buscamper. Nadat het ontwerp duidelijk is gaan we aan de slag met de realisatie van uw droomcamper!

 

Inrichting van uw buscamper

De inrichting van de luxe buscamper is afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst is de grootte van de camper van belang voor de mogelijkheden in inrichting. We geven u dan ook graag meer informatie voor welke bus u het beste kan gaan! Daarbij is uw kampeergedrag ook van invloed. Wanneer u van plek naar plek reist met de luxe buscamper, dan heeft uw camper andere voorzieningen nodig dan wanneer u een statische kampeerder bent.

Een luxe buscamper richten we in aan de hand van uw wensen en het moodboard dat we samen met u maken. We schetsen een ontwerp, waarbij u zelf al een beeld krijgt van de luxe buscamper die we voor u op moet zullen maken. Is het ontwerp akkoord? Dan gaan we aan de slag met de realisatie van de luxe buscamper!

Een luxe buscamper van Jaway Campers

De campers van Jaway Campers worden luxe en smaakvol ingericht. U zult zich volledig thuis voelen in deze luxe buscamper. De camper kunnen we onder andere voorzien van een luxe keuken, een ruim tweepersoonsbed met lengte bed, extra werkbladen en een extra slaapplek voor een kind. Heeft u specifieke wensen? We denken graag met u mee!

Luxe buscamper Jaway

De ideale vakantie met uw eigen luxe buscamper!

Ervaar een ideale vakantie met uw eigen luxe buscamper die volledig op maat gemaakt is. Jaway Campers heeft al diverse luxe buscampers mogen realiseren. We komen dan ook graag met u in contact om uw wensen te bespreken! Dit kan door te bellen naar 0610872401 of te mailen naar info@jawaycampers.nl! Vind nu uw luxe buscamper.

Luxe buscamper ombouwen