Maatwerk camper

Een maatwerk camper als rijdend vakantiehuis? Bij ons is het mogelijk om uw camper precies te bouwen en ontwerpen zoals ú dat wilt. Wij leveren maatwerk. Het resultaat: uw camper is uniek, en voorziet in alles waar u behoefte aan heeft op vakantie. Want wij geloven dat een droomcamper de basis is van een droomvakantie. Uw reis begint bij Jaway Campers!

Werkwijze camper op maat

We zullen allereerst bepalen wat uw kampeergedrag is. Bent u bijvoorbeeld een statische of een trekkende kampeerder? Dit is zeer bepalend voor de configuratie van de camper. Nadat duidelijk is welke functionaliteiten in de maatwerk camper moeten zitten, maken we een ontwerp voor de inbouw van de maatwerk camper. Pas wanneer u helemaal tevreden bent, gaan we aan de slag om uw droomcamper te bouwen!

Maatwerk camper ontwerp
Maatwerk camper Jaway Campers

Het ontwerpen van een camper

Het ontwerpen van de camper gaat bij ons verder dan het verwerken van uw wensen. Wij gaan net even dat stapje verder en proberen de camper een ware beleving te maken. Zo hebben wij een project mogen verrichten waar de klant het volgende wenste:

“Wij zouden graag in warme landen willen kamperen, want wij vinden het fantastisch om naar plekjes te rijden in de natuur. Het buitenleven staat hierin voor ons echt centraal. De wens is een camper met buitenkeuken en het liefst zonnepanelen.”

Camper met lengte bed

Eén van de unieke onderdelen die wij graag voor u waarmaken is een camper met lengte bed. Dit betekent dat wij voor u een bed kunnen realiseren die langer is dan gemiddeld. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een camper met lengte bed? Wij geven u graag meer informatie!

Een camper van Jaway Campers

Bij ons kunt u kwaliteit verwachten. Uw reis wordt pas een succes met een camper waar u zich helemaal in thuis voelt. We hebben al diverse projecten waar mogen maken voor tevreden klanten. Hieronder ziet u een aantal impressie afbeeldingen van maatwerk campers die wij hebben mogen verwezenlijken:

Maatwerk camper Jaway
Maatwerk camper ontwerpen
Camper op maat Jaway Campers

Uw eigen camper 

Heeft u al een idee als u aan uw eigen ontworpen camper denkt? Een mobiel huisje waarmee u de hele wereld over kunt reizen, wij van Jaway Campers maken het graag voor u waar. We zorgen dat u alles om handen heeft wat u nodig heeft en dat het volledig in de stijl is die bij u past. Uw maatwerk camper voorzien van alle functionaliteiten en specificaties. We vragen u graag om zelf een bus of bestelbus te vinden die groot genoeg is, zodat wij aan de slag kunnen met de inbouw van de maatwerk camper!