Mini caravan Antilope

Op vakantie, al trekkend door Nederland, Europa of daarbuiten en slapen in je eigen bed, wie wil dat niet? Niet met een grote, brede en lange caravan, maar een kleine compacte caravan achter de (elektrische of hybride) auto. Speciaal voor dit doel is de mini-caravan ‘Antilope’ ontworpen door Jaway. De mini-caravan is uitgerust met een watertank, zonnepaneel, gas en dieseltank zodat je op ieder mooie plek toch water, licht, gas en warmte hebt. De uittrekbare keuken is voorzien van een vaste multifunctionele BBQ/kookplaat en kan daarnaast worden uitgebreid met een losse gaspit. Het eten en drinken kan koel of zelfs bevroren worden bewaard in de dubbel scharnierende koelkast die zowel van buiten als ook van binnen goed is te gebruiken. De Antilope is uitgerust met een spoelbak en kraan.

4 personen

Wanneer het een dag minder weer is, kun je met 4 volwassen prima in de mini-caravan een tijdje zitten, zelfs aan een klein tafeltje, die is op te bergen wanneer je het niet nodig hebt. Mocht het in de volledig geïsoleerde mini-caravan toch te koud worden, zet je de standkachel aan en is het in no-time behaaglijk warm. Door het dakraam met permanente ventilatie en een zijraam op kierstand houd je frisse lucht in de mini-caravan.

 

Opbergvakken

De kleding, handdoeken of andere bagage die je bij de hand wil hebben, kun je meenemen in speciaal daarvoor meegeleverde tassen. Die tassen kun je kwijt op het daarvoor gemaakte
bagagerek. In de kast kun je vervolgens de houdbare boodschappen of andere spullen opbergen.

Buscamper 2 personen Jaway

Specificaties

In een handomdraai is de bank veranderd in een bed van ca. 140 x 200. Op dagen dat je alleen buiten leeft, laat je ’s morgens het bed intact en hoef je ‘s avonds je bed niet op te maken. Je leefruimte buiten kan worden uitgebreid met een luifel en doek voor achter de uittrekbare keuken.

De Antilope is voorzien van een opbergruimte voor 2 stoelen en een tafeltje, een meterkast voor o.a. de accu en een afzonderlijke gaskast. Daarnaast kan op de dissel een fietsendrager of een disselbak worden gemonteerd.

Eenmaal weer thuisgekomen, stal je de mini-caravan Antilope (met de afmeting van lengte 4,25 meter inclusief dissel x 1,3 meter, breedte 2,1 meter en hoogte 2,1 meter) in je eigen garage of op de oprit.

Mini caravan voor iedereen

De mini-caravan kun je, zeker wanneer je hem in de buurt hebt, niet alleen gebruiken in de vakantie, maar ook wanneer je vanwege je hobby als visser, (kite)surfer, bezoeker van festivals of ….. er een dag en/of nacht op uit wil. Willen jullie ook een mini caravan Antilope? Jaway Campers komt graag met jullie in contact! Ook voor vragen of adviezen staan we graag voor jullie klaar. Neem contact op door te bellen naar 0610872401 of te mailen naar info@jawaycampers.nl.

Twee persoons camper