vader en zoon

Over ons

Wij zijn Jack en Willem-Arie van Olst, een vader en een zoon met een passie voor het maken van mooie producten. Ons doel is om campers te bouwen die aansluiten bij de wensen van de uiteindelijke gebruikers, zodat zij, elke keer als ze met de camper op pad zijn, een droomvakantie beleven. 

Bekijk hier onze bedrijfsfilm!

jack

Jack van Olst

Jaren ben ik werkzaam geweest als software-ontwerper en ontwikkelaar in de Retail en de interieurbouw. Daarnaast ben ik in en om huis altijd bezig geweest met mijn handen. Héérlijk om na een dag of week werken weer lekker bezig te zijn met het fysiek maken van iets. Het leuke is: je bedenkt wat, denkt er goed over na en dan ga je aan de slag.

willem

Willem-Arie van Olst

Als ingenieur vind ik het fantastisch om ideeën werkelijkheid te maken. Tijdens mijn opleidingen ‘Industrieel Product Ontwerpen’ en ‘Binnenhuisarchitectuur’ heb ik geleerd om de wensen van een klant te achterhalen en tot een passend ontwerp te komen. 
Na jaren de theorie te hebben gestudeerd, ben ik in de interieurbouw gaan werken. Daar heb ik de fijne kneepjes van het vak geleerd.

Nu kan ik de beide passies van het bedenken en het maken combineren in het bouwen van campers.