Twee persoons camper

Als u op zoek bent naar een compacte en flexibele oplossing voor uw reis, dan is de tweepersoons camper een uitstekende keuze. Of u nu op zoek bent naar avontuur of gewoon rustige vakantie wilt, de twee persoons campers van Jaway Campers bieden u de vrijheid om op uw eigen manier te reizen.

De voordelen van een twee persoons camper

Een twee persoons camper heeft een compact formaat. Dat maakt het eenvoudig om te besturen en het neemt minder opbergruimte in beslag. U kunt de camper hierdoor zelfs op de kleinste Franse campings kwijt en u kunt eenvoudig door de smalle straten manoeuvreren. Het compacte formaat maakt de twee persoons camper daarnaast ook voordeliger. De camper heeft minder brandstof nodig en de aanschafwaarde is lager.

Uw droomcamper, volledig op maat

De Jaway tweepersoons camper is een luxe buscamper die u naar uw wensen laat ontwerpen. Wij gaan samen met u op zoek naar wat het beste bij uw kampeergedrag past. Vervolgens wordt er een moodboard en een ontwerp gemaakt. Pas als u tevreden bent met het ontwerp beginnen wij met de bouw van uw twee persoons camper. Zo heeft u uw eigen droomcamper.

Van ontwerp naar droom

Wilt u rondrijden in uw droomcamper? Wij maken uw droomcamper, speciaal voor u. Zo is uw camper volledig naar uw wens ingericht. Wilt u genieten van een beetje extra luxe? Of wilt u volledig off the grid uw vakantie vieren? U kunt het eenvoudig aan ons doorgeven en wij bouwen graag uw droomcamper.
Twee persoons camper Jaway

De duurzame camper

Wij weten als geen ander wat de perikelen van het kamperen kunnen zijn. Een van de grootste is elektriciteit. Niet iedere verblijfplaats heeft de mogelijkheid tot stroom. Om zo onafhankelijk mogelijk te zijn installeren wij, naast de installatie voor walstroom, ook een zonnepaneel en een acculader in uw twee persoons camper. Zo bent u op iedere plaats voorzien van elektriciteit.

Twee persoons camper kopen?

Wilt u een twee persoons camper kopen? Wilt u een camper kopen die volledig naar uw wens is ingericht? Dan bent u bij Jaway Campers aan het juiste adres! Onze campers worden volledig naar uw wens ontworpen en daardoor sluiten ze naadloos aan bij uw kampeergedrag. Onze twee persoons campers zijn degelijk gebouwd met eigentijdse ontwerpen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 0610872401 of te mailen naar info@jawaycampers.nl. Ervaar de vrijheid in een twee persoons Jaway camper!